screens

Koelte en licht in uw woning met screens in Zwolle

In de showroom van Aldura in Zwollle kunt u ze komen bekijken: screens, dé zonwering voor woningen van deze tijd.


Verkoeling en licht binnen en warmte buiten? En dat voor uw moderne woning? Dan zijn screens een uitstekende keuze: een strakke en vlakhangende zonwering.


Zonnescreens: de meerwaarde

U houdt ruim voldoende licht in huis, terwijl de screens toch 80% van het binnenvallende zonlicht blokkeren. Zij weren warmte in de zomer en houden, als u ze ’s nachts neerlaat, in de winter de warmte in uw woning vast. Welke pluspunten zijn er nog meer?


 • Geen inkijk naar binnen, wel zicht naar buiten.
 • Uw interieurstoffen vervalen niet meer zo snel.
 • Ze zijn insectenwerend en weerbestendig.
 • U houdt zicht op uw beeldscherm, dus zeer geschikt voor kantoorruimtes.
 • Draai- en kiepramen kunnen in gebruik blijven.

 • Hoe wordt deze vlakke buitenzonwering afgewerkt?

  Er is een groot assortiment aan doeksoorten en -kleuren, kastmaten en -modellen en zijgeleiders. Het aluminium frame is leverbaar in 2 kleuren: crèmewit en lichtgrijs. Als u daaruit een keuze heeft gemaakt, dan wordt het scherm op maat gemaakt speciaal voor u. Het doek is oersterk, vormvast, onbrandbaar en weervast door het gebruik van glasvezel.


  Hoe kunt u het screen bedienen?

  Op de manier van rolluiken. U beweegt het scherm omhoog of omlaag langs zijgeleiders met behulp van een bandopwinder of draaistang of -heel luxe- door middel van een volautomatisch systeem met een wandschakelaar of afstandsbediening.


  Het scherm onderhouden

  Met een zachte borstel en milde zeep kunt u het scherm reinigen. Erg weinig onderhoud dus. Het scherm moet na een regenbui wel eerst goed opdrogen voor het weer in de kast gerold wordt.


  Wilt u alle opties en uitvoeringen met eigen ogen aanschouwen? Kom dan naar onze showroom en wij zullen u een demonstratie geven en alle mogelijkheden voor screens laten zien.